A nevem Pokoraczki Szilárd, az ELTE PPK pszichológia mesterképzésének végzős hallgatója vagyok munka- és szervezetpszichológia szakirányon. A hivatásom  megalapozza személyközpontú attitűdömet, és azt is, hogy hiszek a tudatosságban, az önismeretben, a proaktivitásban, s a jó felé törekvő,  folytonos változásra rendeltetett emberben. Hosszútávú szakmai terveim között szerepel, hogy szervezetfejlesztéssel, pszichológiai tanácsadással, coachinggal, illetve vezetési tanácsadással foglalkozzak.

Az emberi lélek mellett érdekel a társadalom, a közélet, a szociálpszichológiai jelenségek mögött rejlő ok-okozatok és a miértek feltárása is. Azt gondolom, hogy minden pszichológiai és szociológiai mozzanat illetve történés az egyének közötti dinamikus kapcsolatokban értelmezhető, egzisztencialista szempont szerint pedig vallom, hogy életünk szabadságát a felelősségvállalásunk, a spontaneitásunk, és alkotó tevékenységünk határozza meg.

Nem titkolt személyes célom jelen weboldallal az alkotó tevékenységem bővítése és a nagy kollektív egészhez való egyéni hozzájárulásom biztosítása. Blogposztjaimmal illetve komolyabb hangvételű elemző szakmai cikkeimmel mind a bennünket körülölelő, mind a minket kitöltő világunk mélyebb értelmezési szinteken való megismerését kívánom szorgalmazni, segíteni.

Bízom benne, hogy képes vagyok az oldalammal kikapcsolódást és szórakoztató élményt nyújtani számodra. Hálás köszönettel szeretném megelőlegezni, hogy bejegyzéseimet olvasod, véleményezed, megosztod, vagy bármilyen interakció formájában hozzájárulsz a közösség kiépítéséhez.

Hálás szívvel üdvözöllek,
Szilárd